St. George Bakery

St. George Bakery

Suureen suosioon noussut hotelli St. George Helsingissä kätkee sisälleen hurmaavan ja suositun leipomo-kahvilan: St. George Bakeryn. Tämä viehättävä kahvila on täydellinen paikka kaikille heille, jotka haluavat nauttia herkullisista tuotteista, virvokkeista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. Kahvila sijaitsee hotellin yhteydessä aivan Helsingin sydämessä ja tarjoaa hyvän valikoiman erilaisia tuoreita leivonnaisia ja erikoiskahvijuomia unohtamatta perinteisiä suomalaisia leivonnaisia. Leipomo on tunnettu sen omaleimaisista mauistaan ja St. Georgesta löytyy taatusti jokaiselle jotakin aina hapanjuuritaikinaan leivotusta leivästä käsityönä valmistettuun focacciaan!

Tunnelmallinen kahvila

Tunnelma St. George Bakery -leipomossa on kodikas ja samalla tyylikäs. Se on täydellinen paikka tavata ystäviä tai vain rentoutua kahvi- tai teekupin äärellä. Kahvilan henkilökunta on myös aina ystävällistä ja asiantuntevaa – he haluavat varmistaa, että saat heillä parhaan mahdollisen kahvilakokemuksen.

Mikäli olet kiinnostunut kryptovaluutoista, kuten Ethereumista, tutustu sen kurssiin vaikkapa juuri kahvikupposen äärellä osoitteessa https://ethereumkurssi.fi/

Alusta asti itse valmistetut tuotteet ja suosittu hapanjuurileipä

Kahvilan leipomotuotteet syntyvät aina laadukkaista ja hyvistä raaka-aineista. Kaikki leivät ja muut kahvilan tarjoamat klassikkoleivonnaiset valmistetaan alusta alkaen itse. Valikoimasta löytyy tuotteita myös vegaanisena ja gluteenittomana. Lisäksi maailmallakin viime vuosina suosituksi noussut hapanjuurileipä on myös St. Georgen ylpeyden aihe ja leipomo-kahvilan hapanjuurileipää tarjoillaan myös kyljessä toimivan hotellin aamiaispöydässä.

Mikäli olet enemmän makeiden herkkujen ystävä, et tule pettymään St. George Bakeryn tarjoamaan laajaan kakkujen, keksien ja muiden herkkujen valikoimaan. Isompaan nälkään kahvila tarjoaa esimerkiksi lounasta ja lounaslistalta löytyy muun muassa risottoa, pastaa, salaatteja sekä viikoittain vaihtuvia muita herkullisia annoksia.

Oiva kohtaamispaikka

Jos siis etsit hyvää kahvia, herkullista ateriaa tai pientä välipalaa tutustuessasi Helsinkiin, vieraile tässä viehättävässä kahvilassa. Paikka on suosittu ja pidetty niin hotellissa yöpyvien turistien kuin paikallisten asukkaidenkin keskuudessa. Lisäksi St. George Bakery houkuttelee nuoria kaupunkilaisia etätöihin kahvilan sohville, jossa he voivat nauttia samalla hyvästä tunnelmasta ja tavata muita ihmisiä. Paikan päällä ilmapiiriä voisi kuvailla hienostuneen eurooppalaiseksi.

St. George Bakeryn pihalta löytyy kesäaikaan myös kaunis kesäterassi. Se onkin suosittu kohtaamispaikka, jossa voi nauttia niin herkullisen aamiaislautasen kuin lasillisen laadukasta viiniä!